ΜAΣΑΖ

 

Το άγχος της καθημερινότητας επιτάσσει την ανάγκη για ένα χαλαρωτικό μασάζ  για να αποφορτίσετε από τον οργανισμό την ένταση και το στρες. Παρέχει θεραπευτικά οφέλη, αναβαθμίζει την ποιότητα της υγείας, γεμίζει ενέργεια, και ευεξία. Ο ιδανικός τρόπος για να νιώσεις το σώμα σου, για να αισθανθείς κάθε σημείο χωριστά, για να αναπνεύσεις ελεύθερα και να αναζωογονηθείς. Το μασάζ χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προσφέρουν οι ειδικοί των Τοuch Hair Salloon, εστιάζει σε σημεία του σώματος όπου συσσωρεύεται η ένταση και το στρες και τα ανακουφίζει με κινήσεις ήρεμες, άλλοτε μεγάλες και κατά τόπους εντοπισμένες, αλλά πάντα ήπιες και σταθερές.

massage touch hair salloon
Manicure kommotiria Touch hair Salloon

MANIKΙOYΡ

 

Η λέξη “μανικιούρ” προέρχεται από τις Λατινικές: “manus” που σημαίνει “Χέρι” και “Cura” που σημαίνει “Φροντίδα”. Το μανικιούρ είναι η καλλυντική περιποίηση ομορφιάς για τα νύχια και τα χέρια. Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μας. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να φροντίζουμε, καθημερινά, τα νύχια μας να είναι καλοφτιαγμένα, σχηματισμένα και βαμμένα, βάση της ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσωπικότητάς μας. Στο χώρο μας η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα με ιδιαίτερη εργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις, από στρογγυλεμένα νύχια, τετράγωνα με σχέδια, nude αποχρώσεις και πολλές άλλες. Επιπλέον, εφαρμόζουμε μανικιούρ παραφίνης, την ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ, που διαρκεί έως και 15 ημέρες, καθώς και μανικιούρ με Bio-Gel.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

 

Το πεντικιούρ ως λέξη, αναφέρεται στην επιφανειακή καλλυντική περιποίηση των ποδιών και των νυχιών στα πόδια. Προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “pedis”  που σημαίνει “του ποδιού,” και “Cura” που σημαίνει “φροντίδα”. Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, καθώς πραγματοποιείται καθαρισμός των νυχιών. Το πεντικιούρ, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα νύχια, καθώς εφαρμόζουμε εμβάπτιση των ποδιών σε νερό με αιθέρια έλαια για την ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, παρέχουμε φροντίδα για τους κάλους και αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις πτέρνες. Επιπλέον, μασάζ με άγριο μέλι βάλσαμο για τόνωση της κυκλοφορίας, ενυδατική μάσκα – παραφινόλουτρα είναι τα ιδιαίτερα χρήσιμα και θεραπευτικά μέσα, που εφαρμόζονται στο Touch Hair Salloon.

Pentikiour Touch Hair Salloon Larisa
Spa Touch Hair Salloon
Apotrixosi me klosti Touch Hair Salloon

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

 

Αποτρίχωση με κλωστή! Η αρχαιότερη, η πιο ασφαλής και η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτριχώσης! Όσες γυναίκες τη δοκίμασαν πίνουν νερό στο όνομά της, ενώ στο εξωτερικό είναι η πρώτη σ επιλογή μέθοδος! Είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για το δέρμα, αφού δε προκαλεί εγκαύματα, πληγές, δεν τραβά το βλέμμα δημιουργώντας βλάβες ή χαλάρωση, αφήνει την πιο απαλή αίσθηση, δεν πονάει και είναι πάρααα πολύ οικονομική! Το αποτέλεσμα διαρκεί μέρες και εσείς…θα λατρέψετε το δέρμα σας, που θα μοιάζει σα μωρού! Ζήσε την εμπειρία της απόλυτης αποτρίχωσης στoν υπέροχο και χαλαρωτικό χώρο των  Touch Hair Salloon.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

 

Η αποτρίχωση με κερί ανήκει στην κατηγορία της προσωρινής αποτρίχωσης μεγάλης διάρκειας. Το κερί χωρίζεται σε δύο κατηγορίες σε ζεστό και κρύο. Το κρύο κερί το βρίσκουμε σε ρολλέτες και μπαίνει σε ειδική κεριέρα για να ζεσταθεί. Το ζεστό κερί συνήθως το βρίσκουμε σε μορφή πλακιδίων μικρών ή μεγάλων και αυτό με τη σειρά του μπαίνει σε ειδική κεριέρα για να ζεσταθεί. Και οι δύο μέθοδοι χρησιμοποιούνται τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.
Μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε βελούδινα πόδια για περισσότερο χρονικό διάστημα, αφού η τρίχα αφαιρείται από την ρίζα. Είναι oικονομική ως μέθοδος. Ανάλογα με το πόσο γρήγορα βγαίνουν οι τρίχες, η συγκεκριμένη μέθοδος διαρκεί από 2-4 βδομάδες. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα.

Apotrixosi me keri sta Touch Hair Salloon
Extensions Vlefaridon Larisa

EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

 

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

ANΟΡΘΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ – LASH LIFT

 

H ανόρθωση βλεφαρίδων  αποτελεί την τελευταία τάση στο χώρο της βλεφαρίδας, που ακούει στο όνομα lash lift! Συγκεκριμένα, πρόκειται για περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων που διαρκεί χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε φθορά στις φυσικές σας βλεφαρίδες! Η τεχνική είναι απλή και ανώδυνη. Πάνω στις βλεφαρίδες εφαρμόζεται ειδικό υλικό ώστε να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την επιθυμητή καμπύλη και αμέσως μετά περνιέται βαφή για να τονιστεί το χρώμα τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μεγάλης διάρκειας! Κάτι, επίσης, πολύ σημαντικό, είναι πως δεν απαιτούνται συνεχείς επαναλήψεις κάνοντας έτσι την περμανάντ μια ιδιαίτερα οικονομική λύση.

Anorthosi Vlefaridon sta Touch Hair Salloon
Spa Touch Hair Salloon

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

  • Mασάζ 15€
  • Μανικιούρ 10€
  • Πεντικιούρ 20€
  • Αποτρίχωση προσώπου με κλωστή 20€
  • Επιμήκυνση βλεφαρίδων (extensions) 25€
  • Ανόρθωση βλεφαρίδων (Lash Lift) 50€
  • Σχηματισμός βλεφαρίδων 5€
  • Αποτρίχωση χεριών 10€
  • Αποτρίχωση μουστάκι 5€
  • Αποτρίχωση ποδιών 20€
X