Ποιοι Ειμαστε

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και των μαλλιών μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που εσείς ζητάτε για όλες τις στιγμές της ζωής σας. Για να είστε εσείς όμορφες και σίγουρες.

Οι  έμπειροι και διαρκώς καταρτιζόμενοι κομμωτές του Touch Hair Salloon, θα σας προσφέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, κάνοντας μοναδικά χτενίσματα, βραδινά ή νυφικά, μοντέρνα ή κλασικά κουρέματα και επιτυχημένες αλλαγές χρώματος.

Νιώστε κάθε στιγμή στο χώρο των κομμωτηρίων μας τη χαλαρότητα, το σεβασμό αλλά και την πολυτέλεια που σας αξίζει. Στα κομμωτήρια Touch hair salloon, μειώσαμε τις τιμές αλλά διατηρήσαμε σταθερή την ποιότητά μας.

Στην επιτυχημένη πορεία μας εδώ και 32 χρόνια, δημιουργήσαμε 4 σταθμούς ομορφιάς και ευεξίας με πάθος για τελειότητα και πρωτότυπες υπηρεσίες υψηλής αισθητικής για τα μαλλιά και όχι μόνο!

Θαυμάσιοι χώροι κομψότητας και άνεσης , πλήρη τμήματα nail care, απολαυστικοί λουτήρες μασάζ, make-up corner, boutique προϊόντων και επιλεγμένων αξεσουάρ, extension, brazilian treatment, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με άψογη υγιεινή, πολλά δώρα και προνόμια και μια υποδοχή με ζεστό χαμόγελο είναι αφιερωμένα σε σας που θέλετε να διαφέρετε. Μία επίσκεψη στα Τοuch Hair Salloon θα σας πείσει!

Beautiful blonde at Touch Hair Salloon

O XΩΡΟΣ ΜΑΣ

0
Πελάτες
0
Επαγγελματίες
0
Βραβεία
0
Χρόνια Εμπειρίας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Είναι σημαντικό για εμάς, στο Touch Hair Sallon, να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους για τους οποίους η λέξη «ποιότητα» σημαίνει κάτι περισσότερο από το ελάχιστο των προσδοκιών των επισκεπτών. Η ομάδα μας έχει ως στόχο αυτήν την ποιότητα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φιλόξενη και ταυτόχρονα επαγγελματική για τους επισκέπτες μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά!

Καταστήματος Ολύμπου 22

Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι χρόνοι χρήσης μέχρι 28 Οκτ 2022 19:30

X